Navigatie

Privacy Verklaring Desired-Design

Als webwinkel hebben we uw gegevens nodig om bestellingen te verwerken. Wij vinden uw privacy belangrijk en lichten u dan ook graag in welke persoonlijke gegevens we nodig hebben en waarvoor. Zo zijn we transparant met wat we met uw gegevens doen. Mocht u na het lezen van onze privacy verklaring iets niet duidelijke vinden, neem dan contact met ons op via info@desired-design.nl

Het kan zijn dat er wijzigingen worden aangebracht in het privacy beleid. Wilt u hier van op de hoogte blijven kijk dan op www.desired-design.nl voor de meest actuele privacy verklaring.

Dit privacy beleid is het laatst gewijzigd op 27-03-2019

Persoonsgegevens die wij verwerken
Wij verwerken  de volgende persoonsgegevens, namelijk NAW-gegevens, e-mailadressen, telefoonnummer, betaalgegevens en IP-adressen.

Als u een bestelling heeft geplaatst hebben we bepaalde persoonsgegevens van u nodig. De gegevens die wij gebruiken zijn NAW-gegevens, e-mailadressen en eventueel een telefoonnummer. Het telefoonnummer wordt slechts gebruikt wanneer er iets fout gaat tijdens een bestelling of er onduidelijkheid is.

Nieuwsbrief en Social Media
Wanneer u zich heeft aagemeld voor de nieuwsbrief gebruiken wij uw e-mailadres om u op de hoogte te houden van nieuwe producten, nieuws, ontwikkelingen en aanbiedingen. U kunt zich ten alle tijden afmelden voor onze nieuwsbrief waardoor uw e-mailadres uit de mailinglijst wordt verwijderd.

Via Social Media als Pinterest, Facebook en Instagram kunt u op de hoogte worden gehouden van nieuwe producten, nieuws, ontwikkelingen en aanbiedingen. U komt in de volgerslijst te staan met uw gebruikersnaam en afbeelding bij het betreffende Social Media account. U kunt zich ten alle tijden afmelden, ontvolgen of niet meer leuk vinden via de desbetreffende Social Media.

Cookies
De webwinkel van Desired-Design gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger.

Als u de website voor het eerst bezoekt krijgt u een melding over het cookie beleid. We vragen u dan om cookies te accepteren. Het is mogelijk om cookies niet te accepteren of cookies via uw browser uit te schakelen. Hiermee riskeert u wel dat de website niet meer optimaal werkt.

Gegevens verstrekken aan derden
Om uw bestelling correct te kunnen afhandelen en goed te functioneren als webwinkel maken wij gebruik van de volgende partijen. Indien nodig krijgen zij inzicht in uw persoonsgegevens.

Mijnwebwinkel
Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding. Mijnwebwinkel slaat ook gegevens als IP-adressen, locatiegegevens, internetbrowser en apparaat type op voor statistische doeleinde. Deze geven inzicht in Google Analytics om het aanbod en de website te verbeteren.

Mollie
Wanneer u ervoor kiest uw bestelling te betalen via Ideal wordt er gebruik gemaakt van Mollie Payments. Mollie Payments gebruikt uw persoonsgegevens om de betaling te kunnen uitvoeren.

DPD pakketten versturen
Voor grotere pakketten of pakketten met een hoge waarden wordt er gebruik gemaakt van DPD als verzendpartij. Het is nodig om uw naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer (indien opgegeven) te delen met DPD. Deze gegevens hebben zij nodig om uw pakket te kunnen bezorgen en u op de hoogte te houden van de verwachtte levertijden.

PostNL
Pakketten die door de brievenbus passen worden verstuurd via PostNL. Om uw pakket te kunnen laten bezorgen is het nodig uw naam en adres te delen met deze partij.

We bewaren uw gegevens die nodig waren voor de bestelling 7 jaar na het einde van het jaar waarin u uw bestelling heeft geplaatst, dit is wettelijk bepaald (bewaarplicht). U heeft het recht om bewaarde informatie in te zien, aan te passen of te laten verwijderen (als de bewaarplicht verstreken is). Wilt u hier meer informatie over of gebruik van maken neem dan contact op met info@desired-design.nl. Uw verzoek wordt binnen 4 weken verwerkt.

Recht om een klacht in te dienen
Bent u niet tevreden over hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan? Dan horen we dit graag en hopen dit samen op te kunnen lossen. U heeft ook het recht om online een klacht in te dienen door contact op te nemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
Desired-Design
Bouwmeesterstraat 29
6821 GS Arnhem

E-mail: info@desired-design.nl
Telefoon: 06-30004498

IBAN: NL82KNAB0256975485
KVK-nummer: 65910605 
BTW-nummer: NL212701010B01

© 2016 - 2019 Desired-Design | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.