Desired-Design
Desired-Design is opgericht door Jort en Petra. Het is het merk voor moderne accessoires voor zowel de mode als in huis. We zijn een jong bedrijf, met veel passie voor ontwerpen! Mooie producten bedenken en maken! Want een groot deel van onze collectie maken we zelf. De leren producten bijvoorbeeld. Hierdoor hebben we een heel aantal unieke items die slechts één keer zijn gemaakt!
We streven ernaar om accessoires voor in huis te ontwerpen die in ieder interieur passen. Ook op het gebied van mode accessoires is er voor ieder wat wils. Je kunt gaan voor een handgemaakte oorbellen of juist een 3D geprint sieraard.

Ontwerp
Alle producten van Desired-Design zijn ontworpen door Jort&Petra. Ze zijn door ons zelf bedacht en uitgewerkt. De materialen en productietechnieken zijn zorgvuldig geselecteerd. Hierdoor wordt alleen gebruik gemaakt van de beste en mooiste materialen! Materialen die lang meegaan, zodat u extra lang van onze producten kunt genieten. Zo selecteren we bijvoorbeeld zelf ons leer bij leer groothandelaren in Nederland. Hierdoor weten we zeker dat het aan de gewenste kwaliteit voldoet!

Handgemaakt VS Industrieel
Desired-Design heeft een prachtig assortiment handgemaakte producten. Alle leren, stoffen en vilten producten worden in eigen ruimte gemaakt. Zorgvuldig worden patronen uitgewerkt en in elkaar gezet tot prachtige producten. Doordat we deze productie in eigen hand houden weten we zeker dat ze aan onze eisen voldoen. Daarnaast worden een heel aantal items slechts één keer gemaakt! Dit zorgt ervoor dat je met een uniek item rondloopt.

Naast interesse voor het handgemaakte, blijft er als industrieel product ontwerper ook altijd interesse voor moderne productietechnieken. Eigen ontwerpen worden door moderne technieken omgezet naar producten. Dit is terug te zien bij de 3D geprinte sieraden en de lasergesneden houten sieraden en woonaccessoires. Deze technieken leveren op zichzelf al een bijdrage aan de vormgeving, denk bijvoorbeeld aan het zwarte randje wat bij het hout ontstaat door het lasersnijden.

Toekomst
Ideeën hebben we te overvloed! Dus er zullen in de toekomst nog veel meer nieuwe producten worden toegevoegd aan onze collectie. Wil je nu niks missen? Volg ons dan op InstagramFacebook of Pinterest. Liever informatie per e-mail? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief onderaan de website!

 


 

© 2016 - 2024 Desired-Design | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel