Algemene Voorwaarden Desired Design

Desired Design staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 65910605 
Bij het plaatsen van een bestelling gaat u als klant automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden. 
Bij het plaatsen van een bestelling ontvangt de klant per email een bevestiging van de bestelling d.m.v. een factuur. 

Betaling: 
Voordat een bestelling wordt verstuurd moet deze volledig betaald zijn, tenzij de klant de bestelling komt halen en contant betaald. De betaling dient binnen 14 dagen na het plaatsen van de bestelling door Desired Design te zijn ontvangen. Als binnen die termijn geen betaling heeft plaatsgevonden, heeft Desired Design het recht de bestelling te annuleren en vervalt aanspraak op de artikelen en eventuele aanbiedingen. 

Als een klant de bestelling op wil komen halen, dient dit binnen 14 dagen na het plaatsen van de bestelling te gebeuren. Indien 14 dagen na het plaatsen van de bestelling deze nog niet is opgehaald, heeft Desired Design het recht de bestelling te annuleren en vervalt aanspraak op de artikelen en eventuele aanbiedingen. 

Verzending: 
De verzendkosten voor bestellingen boven de 30 euro binnen Nederland zijn gratis. Voor bestellingen onder de 30 euro wordt 3 euro verzendkosten in rekening gebracht.

De verzendkosten voor bestellingen naar België, Luxemburg en Duitsland van boven de € 60,- zijn voor rekening van Desired Design, voor bestellingen onder de € 60,- wordt  €8,- in rekening gebracht. 

Desired Design streeft er naar de bestelling na ontvangst van de betaling binnen 48 uur te verzenden. Deze levertermijn is een indicatie, er kan geen aanspraak op worden gemaakt. 

De klant is zelf verantwoordelijk voor het doorgegeven van de juiste adresgegevens. Als bij bezorging blijkt dat de adresgegevens onjuist zijn worden de eventuele extra kosten verhaald op de klant. Vanaf het moment van aflevering draagt de klant het risico voor de bestelling. 

Retournering: 
Retournering van bestelde artikelen is mogelijk binnen 14 dagen na aflevering, met uitzondering van speciaal bestelde artikelen. Alleen ongeschonden artikelen in de originele verpakking mogen in deze periode geretourneerd worden. De kosten voor het retourneren zijn voor rekening van de klant. De klant is zelf verantwoordelijk voor de verzending, kosten voor schade opgelopen bij de retourverzending worden op de klant verhaald. Desired Design dient binnen 14 dagen na aflevering, schriftelijk of per email op de hoogte te zijn gebracht van het retourneren. Het recht van retournering vervalt na overschrijding van deze termijn. 

Afwijkingen: 
Desired Design streeft naar een actuele voorraad in de webwinkel, maar kan dit niet garanderen. Als een klant een artikel besteld wat niet op voorraad is, wordt dit per e-mail meegedeeld. Het teveel betaalde bedrag wordt teruggestort. 

Het is mogelijk dat de kleuren op het scherm afwijken van de werkelijk kleuren, Desired Design kan hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden. 

De prijzen en omschrijvingen van de artikelen zijn onder voorbehoud van eventuele typefouten. 

Desired Design heeft het recht de algemene voorwaarden te allen tijde aan te passen. De actuele algemene voorwaarden kunt u raadplegen op de webwinkel van Desired Design. 

© 2021 Desired Design 

© 2016 - 2024 Desired-Design | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel